Social Media

Geloof in de kracht van Social Media

Social Media speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Mensen hebben een account op één of meerdere media en zijn steeds actiever. Binnen Houmaet volgen wij de ontwikkelingen binnen Social Media. Wij kijken hierbij welk medium populair is en hoe dit medium het beste kan worden benut.

Wilt u als bedrijf social media inzetten maar u heeft niet genoeg kennis, tijd of interesse voor het zelf beheren van u sociale bedrijfsprofielen? Dan is Houmaet de oplossing. Besteed het onderhoud en beheer van uw sociale media profielen uit aan Houmaet zodat u als bedrijf professioneel actief bent op social media en hier rendement uit haalt zonder dat het u kostbare tijd kost.

Wanneer u zelf interesse heeft maar nog niet de kennis heeft om een profiel op te starten bied Houmaet daar ook mogelijkheden. Houmaet kan voor u verschillende profielen opzetten op verschillende kanalen en u een heldere uitleg geven zodat u vervolgens zelf aan de slag kan.

Wij verzorgen Social media op maat.

Wij gaan samen met u als klant kijken welk medium binnen Social Media het beste gebruikt kan worden. Met welk medium kunnen de meeste klanten worden bereikt? En hoe kunnen we uw doelen helpen bereiken?

Houmaet is in staat om u een volledig Social Media pakket aan te bieden. Door middel van een abonnement hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw Social Media. Houmaet zal er voor zorgen dat uw bedrijf altijd up to date is. Vindt u het leuk om zelf de up dates te verzorgen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Houmaet zet voor u de verschillende pagina's op zodat u er met uw bedrijf mee aan de slag kunt.

Voor contact en of offertes klik hier