Adverteren

eerlijk en effectief

Voortgekomen uit Bureau Gosler (anno 1900) en sinds 1932 een door de Rota erkend reclamebureau. Door de jaren heen hebben wij voor grote en kleine bedrijven, de overheid, de non-profit sector, campagnes, advertenties en huisstijlen ontworpen.

Onze kracht zit in de persoonlijke aandacht. Momenteel zitten we tussen twee interessante generaties in. Een oudere generatie die merktrouw is. En een jongere generatie die gefocust is op zingeving. Voeg je niet voldoende waarde toe, dan is de aandacht van deze generatie weg. Een positie die ons aanspreekt. Men moet overtuigend zijn, niet alleen op vorm, maar ook echt op inhoud. Dit klinkt logisch, maar momenteel is dat het niet. Wij willen dat samen met u wel zijn.
Wij zullen geen grote rode strik om het product binden om het mooier te maken dan het is. Wij vergroten kortgezegd de unieke kenmerken van het product uit. Dat is eerlijk en werkt ook op de langer termijn. Wij zien elke opdracht als een nieuwe reis die wij samen met onze klant zullen volbrengen van begin tot eind.

Wij weten de mogelijkheden voor u te vinden op het gebied van de Media.

Als eerste zullen wij samen met u als klant, bespreken wat u wilt bereiken met uw advertentie of campagne. Welke doelgroep en doelstelling heeft u voor het plaatsen van een advertentie?
Wanneer beide partijen een helder beeld hebben van de doelen, zullen wij een plan opstellen. Wij maken een proefadvertentie en doen een voorstel in welke bladen het beste kan worden gepubliceerd.

Tenslotte zullen wij na publicatie samen met u bekijken of de vooropgestelde doelen zijn bereikt

Voor contact en of offertes klik hier